Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Ομπάμα: "Αν βρείτε Αρειανούς, πείτε το μου αμέσως" (Βίντεο)Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεφώνημά του από το Air Force One, συγχαίρει τους επιστήμονες της NASA στην Καλιφόρνια για την αποστολή του ρόβερ Curiosity στον Άρη. «Αν πράγματι, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με Αρειανούς, παρακαλώ επιτρέψτε μου να το μάθω αμέσως», τόνισε ο Ομπάμα αστειευόμενος.

 «Έχω πολλά άλλα πράγματα στην ατζέντα μου, αλλά υποψιάζομαι ότι αυτό θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας. Θα είναι πολύ συναρπαστικό ακόμα κι αν βρείτε μόνο μικροοργανισμούς», συμπλήρωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος. Τέλος, ο Ομπάμα δήλωσε ότι χάρη στην αφοσίωση των επιστημόνων της NASA, το Curiosity προσγειώθηκε στον Άρη και τράβηξε την προσοχή και τη φαντασία εκατομμυρίων ανθρώπων όχι μόνο στη χώρα τους, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

 «Εσείς έχετε κάνει υπερήφανη της NASA. Εσείς είστε παραδείγματα της αμερικανικής τεχνογνωσίας και εφευρετικότητας, και είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό επίτευγμα», είπε ο Ομπάμα και δεσμεύτηκε να διατηρήσει τις σημαντικές επενδύσεις στην επιστήμη και την τεχνολογία.

 Πηγή: The Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου