Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιμένει ότι η πόλη είναι ασφαλής, παρά τους συνεχείς πυροβολισμούς!



Παρά το δεύτερο θανάσιμο πυροβολισμό στη Νέα Υόρκη κατά μήκος ενός πολυσύχναστου, γεμάτου τουρίστες δρόμου  τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Δήμαρχος Μάικλ Μπλούμπεργκ επιμένει ότι η πόλη παραμένει ασφαλής για τους κατοίκους και τους τουρίστες.

"Η Νέα Υόρκη είναι η ασφαλέστερη μεγάλη πόλη της χώρας, ωστόσο δεν υπάρχει ανοσία στο εθνικό πρόβλημα της ένοπλης βίας", δήλωσε ο Μπλούμπεργκ.

Οι δηλώσεις αυτές ακούστηκαν υπό τη σκιά των περιστατικών έξω από Empire State Building, όπου την Παρασκευή δύο αξιωματικοί της αστυνομίας της Νέας Υόρκης ενεπλάκησαν σε μια άγρια ​​ανταλλαγή πυροβολισμών με τον δυσαρεστημένο οπλοφόρο Τζόνσον Τζέφρι, αφού πρώτα ο τελευταίος πυροβόλησε θανάσιμα έναν πρώην συνάδελφο.

Εννέα παρευρισκόμενοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών, κατά πάσα πιθανότητα από την αστυνομία, αν και οι τραυματισμοί δε θεωρούνται απειλητικοί για τη ζωή τους.

Ο Τζόνσον σκότωσε νωρίτερα τον Στηβ Ερκολίνο, αντιπρόεδρο πωλήσεων σε εισαγωγές γυναικείων αξεσουάρ, όπου ο Johnson είχε εργαστεί μέχρι την περσινή του απόλυση.  

Πηγή: USA Today 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου