Βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Σεπτεμβρίου του 1980. Αφού αποφοίτησε από το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών, εισήχθη στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Το 2004 ανακηρύχτηκε πτυχιούχος με βαθμό 8,27 και διορίστηκε στο δημόσιο μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ το 2005, σε σειρά 138 ανάμεσα σε 3000 υποψηφίους. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός κι έχει διδάξει σε σχολεία της Κύμης, της Μήλου, της Θήρας, της Αθήνας και της Δάφνης.

Το 2007 τελειώνει το Εργαστήρι   Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (με βαθμό 8,3) και στη συνέχεια πετυχαίνει την εισαγωγή της μέσω Κατατακτηρίων εξετάσεων ΑΕΙ στο τμήμα ΜΜΕ του Πάντειου Πανεπιστημίου και ολοκληρώνει τις σπουδές της με γενικό βαθμό 7,6.

Έχει επάρκεια στην Αγγλική γλώσσα και πολύ καλή γνώση στη Γαλλική. 

Σπούδασε κλασική και λαϊκή μουσική στο Αττικό Ωδείο Αθηνών για 9 χρόνια και έχει ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες (καράτε) και ευρωπαϊκούς και παραδοσιακούς χορούς. 

Ήταν εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 στο καλλιτεχνικό μέρος των τελετών έναρξης και λήξης (κρουστά, βοηθός σημαίας).

Το Δεκεμβρίο του 2010 εκλέγεται Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου εκπαιδευτικών "Ρόζα Ιμβριώτη".Επίσης, έχει συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια σύμβουλος στο 2ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Από όνομα Μάρτιο του 2012 αρθρογραφεί στο site tvxs.gr του Σ. Κούλογλου καθώς και στο ηλεκτρονικό περιοδικό the insider.gr


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: constkotsari@hotmail.com
                         conskots@yahoo.gr
                         ConKotsari@gmail.com   


Συνδεθείτε και στο fb: http://www.facebook.com/#!/konstantina.kotsare


και στο twitter: http://twitter.com/#!/Constance_80

Σας ευχαριστώ πολύ
Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου