Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για ζευγάρια στην Καραϊβική!

Couples Tower Isle, Τζαμάικα
Το Couples Tower Isle ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί ένα από τα πιο ρομαντικά θέρετρα μόνο για ενήλικες. Το 2009, το θέρετρο ξανάνοιξε μετά από μια ριζική ανακαίνιση προσθέτοντας 20 νέα δωμάτια (ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 226), μια πισίνα καταδύσεων και 10 δωμάτια θεραπείας σπα.


Nisbet Plantation Beach Club, Νέβις
Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, με 36 δωμάτια που προσφέρουν αληθινή ηρεμία και γαλήνη. Τα σπίτια είναι όλα διακοσμημένα με ψάθινα έπιπλα, όλα χωρίς τηλεοράσεις, και βρίσκονται ανάμεσα σε φοίνικες που είναι γεμάτα με πιθήκους. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει δραστηριότητες με ποδήλατο και εκδρομές σε άλλες φυτείες ζάχαρης στο νησί.


Couples Swept Away, Τζαμάικα
Με μια πρόσφατη επέκταση του ξενοδοχείου προστέθηκε μια τεράστια πισίνα. Το καταφύγιο αυτό με σουίτες μόνο για ενήλικες, όπου τα 312 ευάερα, φτιαγμένα με ξύλο και πλακάκια, δωμάτια και σουίτες απλώνονται σε πάνω από 17 στρέμματα κήπο κατά μήκος της παραλίας Negril’s Seven Mile. Στην παραλία, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ηλιοθεραπεία καθώς και υπηρεσίες για κοκτέιλ, σουβλάκια φρούτων και κρύο πετσέτες.


Hotel Saint-Barth Isle de France, St Bart’s
Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα και έχει συνολικά 39 δωμάτια. Τα ασβεστωμένα δωμάτια είναι διακοσμημένα με vintage γαλλικό ύφασμα και διαφανές τούλι, αλλά στο τέλος, το ξενοδοχείο είναι όλα σχετικά με την ακτή. Ακόμη και το εστιατόριο κάνει στο έπακρο τη θέση του, εξυπηρετώντας γεύματα των spring rolls με αστακό ή κρύα σούπα με μπιζέλια στα τραπέζια πάνω στην παραλία.


Couples Sans Souci
Αυτό το θέρετρο μόνο για ενήλικες, το πιο αγαπημένο για ζευγάρια. Διαθέτει 150 δωμάτια και βρίσκεται σε έναν όρμο στο Ocho Rios. Τα δωμάτια είναι επηρεασμένα από τη βρετανική αποικία, με ξυλόγλυπτες, καγκελένιες βεράντες, με λευκά πλακάκια στο δάπεδο και ριγέ μπλε και άσπρη ταπετσαρίες στους τοίχους. Επίσης το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν μαθήματα τένις, καθώς και απεριόριστο γκολφ στο Sandals Upton, που βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά.


Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Νίκη Κότσαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου