Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η εβδομάδα σε ...φωτογραφίες από όλο τον κόσμο!

Ένας Ινδονήσιος διαδηλωτής εκσφενδονίζει  μολότοφ προς την αμερικανική πρεσβεία στην Τζακάρτα κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας εναντίον της ταινίας που χλευάζει το Ισλάμ.

Ένας Πακιστανός αστυνομικός ΜΑΤ δακρύζει από χημικά κατά τη διάρκεια συγκρούσεων κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στο Ισλαμαμπάντ.

Στο Αφγανιστάν κάθε αντικείμενο που  στο δρόμο μπορεί να αποτελεί σοβαρό κίνδυνο. Έτσι, όταν πΠλωνοί στρατιώτες βρήκαν μία σωρό από τη μία πλευρά της εθνικής οδού κοντά στη Waghez ακολούθησαν τη συνήθη διαδικασία. Ωστόσο, προς έκπληξή τους, βρήκαν ένα νεογέννητο κοριτσάκι...

...Το νεογέννητο ήταν ζωντανό και σε πολύ καλή κατάσταση. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως στο πολωνικό στρατιωτικό νοσοκομείο στο Ghazni, όπου υποβλήθηκε σε πλήρη ιατρικό έλεγχο. Πολωνοί στρατιώτες έχουν ονομάσει το κορίτσι Πόλα.

Η Πέγκυ Κρένζ εκτελεί ακροβατικό στα φτερά ενός Boeing Stearman PT17 κατά την τελευταία ημέρα των δημοσίων εμφανίσεων της Air Berlin στο αεροδρόμιο του Schoenefeld.

Μία ακτιβιστής της PETA βρίσκεται σε μια τεράστια πλάκα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης προτρέποντας το κοινό να γίνουν χορτοφάγοι στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας...

Κινέζοι παρα-στρατιωτικής αστυνομίας πηγαίνουν με τα πόδια πίσω από οδόφραγμα καθώς διαδηλωτές συνεχίζουν να ρίχνουν τα αυγά, πέτρες και μπουκάλια κατά τη διάρκεια μιας αντι-Ιαπωνικής διαμαρτυρίας έξω από την ιαπωνική πρεσβεία στο Πεκίνο για το θέμα των νησιών Diaoyu , γνωστά ως Σενκάκου στην Ιαπωνία.

Πηγή: The Telegraph 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου