Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δειπνήστε στην κορυφή ενός δέντρου στην Ταϊλάνδη!



Το εστιατόριο Dining Pod, βρίσκεται στο θέρετρο Six Senses Soneva Kiri στο νησί Koh Kood, και επιτρέπει σε έναν μικρό αριθμό των επισκεπτών του ξενοδοχείου να φάνε στην κορυφή ενός δέντρου με θέα στο δάσος και στον κόλπο του Σιάμ. Σε αυτό το οβάλ χώρο από χάλυβα μπορούν να χωρέσουν μέχρι τέσσερα άτομα, το οποίο καλύπτει σαν φωλιά ένα μικρό τραπέζι και τα καθίσματα.

Οι επισκέπτες έρχονται στο εστιατόριο και με ένα σύστημα σχοινιών ασφαλείας, τους ανεβάζουν στα 5 μέτρα πάνω από το έδαφος. Στη συνέχεια, οι σερβιτόροι ανεβαίνουν με σχοινιά για να σερβίρουν το ταϊλανδέζικο γεύμα (συμπεριλαμβανομένων των φρούτων και των λαχανικών που καλλιεργούνται από οργανικό κήπο του συγκροτήματος). Το φαγητό σερβίρεται από μια μικρή εξέδρα δίπλα στον κορμό του δέντρου.

Για μια πιο «γήινη» γευστική εμπειρία, το θέρετρο Soneva Kiri προσφέρει μια σειρά από επιλογές τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του εστιατορίου με ξυλόφουρνο που διαθέτει τοπικές σπεσιαλιτέ, καθώς και μια αίθουσα αφιερωμένη αποκλειστικά στη ταϊλανδέζικη σοκολάτα, η οποία σερβίρεται με διάφορους τρόπους . Ένα δίκλινο δωμάτιο κοστίζει 1.090 ευρώ τη βραδιά, αλλά αφού το θέρετρο είναι all-inclusive, το φαγητό στο εστιατόριο Dining Pod δεν κοστίζει επιπλέον χρήματα.

Πηγή: BBC 
Επιμέλεια: Νίκη Κότσαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου