Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Θεματικό πάρκο "angry birds" στη Βρετανία!

Το πάρκο των Angry Birds που βρίσκεται στο Nottinghamshire, προσελκύει μικρούς αλλά και μεγάλους σε ηλικία θαυμαστές του δημοφιλούς παιχνιδιού.  «Είμαι εθισμένος στο Angry Birds", λέει ο Terry Lalton, ένας οδηγός από το Doncaster, ο οποίος βρίσκεται στο Ην.Βασίλειο με την οικογένεια του για να επισκεφθεί το πάρκο.


Το Sundown Adventureland, αποτελεί το πρώτο θεματικό πάρκο Angry Birds στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει ήδη ένα στη Φινλανδία (και ένα ανεπίσημο πάρκο στην Κίνα). Η εταιρεία που έχει την άδεια να δημιουργεί αυτά τα πάρκα ήδη ψάχνει άλλες περιοχές που θα μπορούσε να δημιουργήσει νέα πάρκα.

Τα Angry Birds ξεκίνησαν ως μια εφαρμογή κινητού τηλέφωνου, όπου τη χρησιμοποιούν περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι μηνιαίως. Είναι ένα παιχνίδι, όπου ρίχνετε με ένα καταπέλτη πουλιά στους χοίρους που κλέβουν αυγά. Το Μάρτιο, η Apple αποκάλυψε ότι ήταν η πιο δημοφιλής εφαρμογή. Πέρυσι, η Rovio, η φινλανδική εταιρεία που δημιούργησε το παιχνίδι, ανέφερε έσοδα ύψους  60.8 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Το μέρος είναι πανέμορφο. Απευθύνεται σε μικρά παιδιά, υπάρχουν ήρεμες βόλτες, μικροσκοπικά χωριά για να εξερευνήσετε, καθώς και μια σειρά από πραγματικά πολύ περίεργα μοντέλα των ανθρώπων και των ζώων - στην περιοχή του αγροκτήματος, ένα μανεκέν αγρότης που φαίνεται ύποπτος όπως ο Des Lynam και ένα τμήμα με τους χαρακτήρες του μάγου του Οζ.Για μερικούς ενήλικες μπορεί το πάρκο να τους φανεί ακατάστατο, αλλά κάθε παιδί είναι πολύ ικανοποιημένο. Είναι ένας αθώος τόπος, όπου η έμπνευση προέρχεται από κλασικά παραμύθια και θρύλους.

Πηγή: Guardian
Επιμέλεια: Νίκη Κότσαρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου