Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ξεκινούν γυρίσματα ταινίας για τον Στρος Καν!

Ενώ οι δικηγόροι προετοιμάσουν  μήνυση εναντίον του Ντομινίκ Στρος Καν για  απόπειρα  βιασμού εργαζόμενης σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, ο κόσμος της τέχνης   προσπαθεί να κατανοήσει το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο  της Γαλλίας με μια σειρά από θεατρικά έργα, ταινίες και βιβλία με πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Ούτε το σενάριο, ούτε τον τίτλο της ταινίας για τον πολυσυζητημένος Στος Καν, δεν έχει οριστικοποιηθεί από τον Lieutenant Abel Ferrara σκηνοθέτης, ωστόσο τα γυρίσματα της νέας ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και το Παρίσι. Ο Ντομινίκ Στρος Καν,
επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που ήλπιζε να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας, καταβαραθρώθηκε ως πολιτικός μετά τη σύλληψή του στη Νέα Υόρκη το περασμένο έτος για απόπειρα βιασμού μιας μετανάστριας εργαζόμενης σε ξενοδοχείο, της Nafissatou Diallo.

Εκτός από την αναμενόμενη ταινία, όπου θα πρωταγωνιστεί η Isabelle Adjani, υποδυόμενη τη σύζυγο του Στρος Καν, μια σειρά λογοτεχνικών κειμένων και θεατρικών έργων έχουν κατακλύσει την εμπορική αγορά με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Isabelle Adjani


Πηγή: Guardian 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου