Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μιτ Ρόμνεϊ: "Είμαι η αλήθινή ελπίδα και αλλαγή" (Βίντεο)



Ο ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος Mitt Romney δίνει την ομιλία αποδοχής του στο εθνικό συνέδριο του κόμματος στην Τάμπα της Φλόριντα. Ο Ρόμνεϊ θα αγωνιστεί ενάντια στον Μπαράκ Ομπάμα για την  προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών, βασισμένος σε μια σφοδρή σύγκριση ανάμεσα στην υπόσχεση της εκλογής του, το 2008 και την απογοήτευση των τελευταίων τεσσάρων ετών.

O Μιτ Ρόμνεϊ ξεκίνησε με την επίσημη αναφορά ότι τίθεται στην κούρσα της διαδοχής  για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ με την υπόσχεση να προσφέρει οικονομική ανάκαμψη και την ελπίδα ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την εκτεταμένη απογοήτευση για τον Μπαράκ Ομπάμα, ώστε να γίνει ο επόμενος κάτοικος του Λευκού Οίκου.

 Αποδεχόμενος "με ταπεινότητα" την υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για να αντιμετωπίσει τον Ομπάμα στις 6 Νοεμβρίου,  ο Ρόμνεϊ έκανε επανειλημμένα έκκληση στους απογοητευμένους ψηφοφόρους, οι οποίοι είχαν υψηλές προσδοκίες του Ομπάμα κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2008.

"Ξέρετε ότι υπάρχει κάτι λάθος με το είδος του έργου που έχει κάνει ο Ομπάμα ως πρόεδρος, από την ημέρα  που τον επιλέξατε ως Πρόεδρο" είπε ο Ρεπουμπλικανός Υποψήφιος.

Στην ομιλία του ο Ρόμνεϊ εισέπραξε δυνατά χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο πλήθος όταν είπε: "ο Πρόεδρος Ομπάμα υποσχέθηκε ότι θα επιβραδύνουν την άνοδο της στάθμης των ωκεανών για να θεραπεύσει τον πλανήτη". Μετά από μια μακρά παύση λόγω του γέλιου που προκλήθηκε στο πλήθος, έδωσε τη δική τους υπόσχεση: "η υπόσχεσή μου ... είναι να βοηθήσω εσάς και την οικογένειά σας."

Πηγή: Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου