Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

"Αναίσθητοι" οι ρεπόρτερ του BBC στις ολυμπιακές συνεντεύξεις...

Η Jil Douglas, παρουσιάστρια στον αγώνα ποδηλασίας, επικρίθηκε για την αναίσθητη στάση της σε αποκλεισμένη αθλήτρια
Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Daily Mail, το BBC δέχτηκε 162 παράπονα για τις ανόητες ερωτήσεις του αθλητικού συντάκτη Ντέιβιντ Μποντ, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος της ποδηλασίας. Μεγάλη ήταν η οργή για τα ανούσια σχόλια των συντακτών κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών μεταδοσεων και στο twitter. Οι τηλεθεατές οργίστηκαν και με το αναίσθητο ύφος παρουσιάτριας, ενώ έπαιρνε συνέντευξη από αποκλεισμένη αθλήτρια. 

Ο Ντέιβιντ Μποντ  προκάλεσε τις καταγγελίες, όταν με ερώτησή του στον Mark Cavendis, προκάλεσε οργισμένη απάντηση από τον ποδηλάτη. Ο Μποντ ρώτησε αν «ο Γύρος της Γαλλίας» είναι παράγοντας κούρασης, ενώ ο ποδηλάτης του ζήτησε οργισμένα να σταματήσει τις ανόητες ερωτήσεις και ότι δεν έχει ιδέα του τι σημαίνει η ποδηλασία. 
Ο ποδηλάτης Mark Cavendish, αντέδρασε στις "ανόητες" ερωτήσεις του αθλητικού συντάκη Ντέιβιντ Μποντ.

Επίσης, η Jil Douglas είχε επικριθεί για τη συνέντευξή της με την Victoria Pendleton μετά από αποκλεισμό, καθώς και για την γεμάτη αναισθησία προσέγγιση στη συνέντευξη της αποκλεισμένης ποδηλάτριας.

Το BBC κατακλύστηκε και με καταγγελίες για το ρεπορτάζ του Μποντ, καθώς ήταν «κακής ποιότητας» και εναντίον της βρετανικής ομάδας.

Στο Twitter κατέφυγαν πολλοί για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους στην «αρνητικη και αναίσθητη» προσέγγιση που έχουν υιοθετήσει οι παρουσιαστές του BBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου