Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Φωτογραφίες από το θρυλικό τέρας του «Λοχ Νες»;




Σύμφωνα με έναν «κυνηγό» του τέρατος του Λοχ Νες, μπορεί να αποδειχθεί η ύπαρξη του επονομαζόμενου «Νέσσυ». Ο George Edwards, πιστεύει ότι επιτέλους έχει τις καλύτερες φωτογραφίες και σημαντικές πληροφορίες για το θρυλικό αυτό πλάσμα…

Ο Edwards είναι ένας άνθρωπος που έχει αφοσιωθεί στο κυνήγι  του τέρατος του Λοχ Νες για σχεδόν τρεις δεκαετίες  και πιστεύει ότι έχει τραβήξει την καλύτερη φωτογραφία του – καθώς και ορισμένες σημαντικές νέες πληροφορίες.

«Είμαι πεπεισμένος ότι έβλεπα το «Νέσσυ», καθώς πιστεύω στην ύπαρξη αυτών των πλασμάτων. Πάρα πολλοί άνθρωποι τα έχουν δει εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε ο κυνηγός τεράτων.

Ενώ ο Edwards είχε φωτογραφήσει το «Τέρας» από τον περασμένο Νοέμβριο, περίμενε για να σιγουρευτεί, στέλνοντας τις φωτογραφίες σε φίλους αναλυτές του αμερικανικού στρατού. Εκείνοι, αφού ανέλυσαν τη φωτογραφία, δήλωσαν ότι δεν είχαν καμιά αμφιβολία ότι φωτογράφησε ένα «έμψυχο» αντικείμενο μέσα στο νερό.  

 
Ωστόσο, η φωτογραφία δεν αποδεικνύει ότι είναι το «Νέσσυ» μέσα στο νερό. Θα μπορούσε να είναι ένα είδος οξύρρυγχου, το οποίο ταιριάζει πολύ στις περιγραφές του "κυνηγού" και στη φωτογραφία, κάτι που αρνείται κατηγορηματικά ο Edwards.  

Πηγή: Daily News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου