Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Διαμαρτυρία σε "υπαίθριες" τουαλέτες στην παραλία! (Βίντεο)



Αυστραλοί λουόμενοι διαδηλωτές ντυμένοι με καπέλα και μαύρα κοστούμια κάθονται σε υπαίθριες τουαλέτες σε μια παραλία στην Αδελαΐδα, διαμαρτυρόμενοι για τις δημόσιες εγκαταστάσεις στην περιοχή.



Δώδεκα άνθρωποι,μεταφέρουν τις δικές τους τουαλέτες στην παραλία, τοποθετώντας τις σε μια γραμμή πάνω στην παραλία, κατεβάζουν τα παντελόνια τους και κάθονται άνετα σε αυτές. Οι διαδηλωτές είπαν ότι ζητούσαν δημόσιες τουαλέτες, αφού δεν υπάρχει καμία στην περιοχή. 


Ο φωτογράφος Andrew Baines είχε την ιδέα της διαμαρτυρίας, δηλώνοντας ότι: «Νομίζω ότι αυτή είναι η δουλειά ενός καλλιτέχνη να λάβει υπόψη αυτά τα θέματα της ευρύτερης κοινότητας και να αφήσει τους ανθρώπους να μιλήσουν για αυτό». 

Οι λουόμενοι συχνά πρέπει να απευθύνονται στον ιδιοκτήτες cafe για να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες τους, ενοχλώντας τους πελάτες και τους ιδιοκτήτες. 

Ωστόσο το Australian Broadcasting Corporation ανέφερε ότι το τοπικό συμβούλιο έχει αρχίσει διαβουλεύσεις με την κοινότητα για να βρεθεί το καλύτερο μέρος για να χτίσουν τις τουαλέτες.

Πηγή: The Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου