Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Βίντεο από το "ρετιρέ" των 100 εκ. δολαρίων στη Νέα Υόρκη!


Ένα εξάρι ρετιρέ στο Μανχάταν πρόκειται να πωληθεί  για 100 εκατομμύρια δολάρια! Σύμφωνα με το BBC πεόκειται για το πιο ακριβό διαμέρισμα που υπάρχει σήμερα στην αγορά της Νέας Υόρκης, και εάν πωληθεί στη ζητούμενη τιμή, θα αποτελέσει ένα νέο ρεκόρ για το πιο ακριβό διαμέρισμα  στην πόλη.
H Νέα Υόρκη είναι γεμάτη από πολυτελή ακίνητα, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο μέχρι ευρύχωρα διαμερίσματα στο κέντρο της πολυσύχναστης πόλης. Ωστόσο, αν έχετε ποτέ ήθελε να καυχηθείτε ότι ζείτε στο  πιο ακριβό διαμέρισμα στην Αμερική, μπορείτε τώρα μόνο για 100 εκατομμύρια δολάρια!
 
Το συγκεκριμένο ρετιρέ καταλαμβάνει τρεις ορόφους υψηλό πάνω από τη Νέα Υόρκη, με βεράντες με θέα το Midtown και το Central Park. Με 11.000 τετραγωνικά πόδια, έξι υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, και ένα κλασσικό αριστοκρατικό εσωτερικό σχεδιασμό, αυτό το διαμέρισμα είναι σίγουρα που καθένας θέλει να δει.

Στη λίστα των αγοραστών βρίσκεται ο  Ραφαήλ Ντε Νίρο, ο γιος του διάσημου ηθοποιού Robert De Niro. Το πιο ακριβό διαμέρισμα της χώρας, σύμφωνα με Elliman Real Estate του Ντάγκλας, σχεδιάστηκε από τον Juan Pablo Molyneux, μέλος της AD100 Architectural Digest του.

Ο χώρος αποτελεί το υψηλότερο ενωμένο διαμέρισμα στην πόλη και με την κυκλική διαμόρφωση του, δίνει με θέα 360 μοιρών, που είναι σίγουρα το καλύτερο χαρακτηριστικό του ρετιρέ. Κάθε όροφος της κατοικίας που έχει μία βεράντα συνολικά 11.000 τετραγωνικά ποδιών, η οποία δίνει μια πανοραμική θέα του Μανχάταν, ποτάμια, γεφύρια, και φυσικά, το Central Park. Η θέα και μόνο αξίζει σίγουρα την υψηλότατη αυτή τιμή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου