Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Το κίνημα occupy αποκτά συλλογική ιστοσελίδα

Μια νέα συλλογική ιστοσελίδα του κινήματος Occupy είναι γεγονός. Δημιουργήθηκε από τους παραγωγούς ταινιών David Sauvage και Larry Taubman με στόχο να ενημερώνει και να παράγει υλικό σχετικά με τις δράσεις του κινήματος σε ολόκληρο τον κόσμο.


Το www.occupy.com είναι μία ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για τη στήριξη του ομώνυμου κινήματος και βρίσκεται σε διαδικασία προοδευτικής ανανέωσης και προσαρμογής.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σελίδας, το occupy.com, είναι ένα νέα μιντιακό κανάλι που διαδίδει "την φωνή" του Occupy. Χρησιμοποιούν τα Μίντια για την επίκληση κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής δικαιοσύνης. Προσπαθούν να εμπνεύσουν την αντίδραση στην άδικη κοινωνική και οικονομική πολιτική και να αγκαλιάζουν τη δημιουργία ενός κόσμου που όλοι φανταζόμαστε.

Η ιστοσελίδα τους είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για όλους: Δημοσιογράφους, μουσικούς, φωτογράφους, ζωγράφους, παραγωγούς ταινιών, ποιητές, κάθε άνθρωπο με οποιοδήποτε στυλ.  Είναι μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ανοιχτή πλατφόρμα επικοινωνίας, όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν, να κάνουν post και να συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Το occupy.com, είναι ανεξάρτητη και μη - κερδοσκοπική και αποτελείται από μία μικρή αλλά διαρκώς ευρυνόμενη ομάδα από αφοσιωμένους εργαζόμενου που λειτουργούν με βάση την αλληλεγγύη σε κάθε βήμα τους. Επίσης υποστηρίζουν τη σελίδα ένας συνδυασμός χορηγών και εθελοντών. Τέλος, δεν  υπάρχει κρατικός παρεμβατισμός και τα μέλη είναι ηθικά υπεύθυνα για την κίνηση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου