Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τα πιο παράξενα spa στον κόσμο!

Bota Bota, Καναδάς
Το πλοίο αυτό, αγκυροβόλησε στον ποταμό Saint Lawrence στο Old Montreal, και μεταμορφώθηκε σε ένα πολυτελές σπα το 2008. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον "κύκλο του νερού," μια σειρά από πισίνες, ντους, σάουνα και ατμόλουτρο.
 


Chodovar Beer Wellness Land, Τσεχία
 Σε αυτή την πρώην ζυθοποιία, μπορείτε να απολαύσετε ένα λουτρό σε μαύρη μπύρα, με μεταλλικό νερό και μαγιά μπύρας με επτά αποξηραμένα θεραπευτικά βότανα. Το μίγμα βελτιώνει την ανοσία του σώματος και βοηθάει στην ακμή και ακόμα και στην ψωρίαση.


Chiang Mai Women's Prison Spa, Ταϊλάνδη
Οι κρατούμενες διαχειρίζονται και δουλεύουν στο σπα ως πρόγραμμα αποκατάστασης των φυλακισμένων. Τα κέρδη από το σπα προορίζονται για τις κρατούμενες μετά την αποφυλάκισή τους.


Galos Caves, Σικάγο
Ειδικοί από την Πολωνία και την Ουκρανία κατασκεύασαν το πρώτο σπα μέσα σε σπηλιά με άλατα και ιώδιο στις ΗΠΑ. Το περιβάλλον αυτό υποτίθεται πως διευκολύνει το άσθμα και τα πεπτικά προβλήματα.


Lime Spa, Μαλδίβες
Στο πρώτο υποβρύχιο σπα στον κόσμο μπορούμε να δούμε να κολυμπούν δίπλα μας ψάρια κλόουν, ψάρια παπαγαλάκια καθώς και άλλα θαλάσσια πλάσματα. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν θεραπείες, όπως αρωματικό μασάζ σώματος και μασάζ του κεφαλιού.

 
Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Νίκη Κότσαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου